Gammeldags marked på museet

26. juli 2016

Kom og oplev den ægte markedsstemning fra de gode gamle dage med boder, hvor der faldbydes alt mellem himmel og jord – eller lad børnene få en tur i den gamle karrusel. Prøv de mange kørende forretninger og lyt til en sand perlerække af lokale kunstnere i absolut verdensklasse. Eller hvad med at få løftet sløret for din fremtid i sandsigerskens telt.

Lad humøret stige til uanede højder og kom i markedsstemning, når du lytter til de smægtende toner fra lirekassen eller synger med på de gode gamle sange fra en svunden tid fra før verden gik af lave.

Madteltets mange fristelser strækker sig fra frisksmurte håndmadder med ost eller pølse til en sand symfoni af hjemmegjort bagværk, herunder ægte samsk æblekage så længe lager haves. Man kan læske sig med the, kaffe, saft eller godtøl. Der er sågar  mulighed for at smage et lille bæger af årets håndbryggede markedsdram, der har trukket på lokale urter eller frugter.

Markedspladsen åbner tidlig formiddag lørdag og søndag ( 30. og 31. juli) og vi bliver ved til fyraftenstid.

Det koster en ubetydelig lille skilling at komme ind – børn under 14 har gratis adgang til pladsen.

Økomuseum Samsø - Museumsvej 10, 8305 Samsø, tlf. 86 59 21 50, email: info@ecomuseum-samso.dk